DRİVİNG SCHOOL CLASSİCS V1.10.0 MOD APK – PARA HİLELİ

DRİVİNG SCHOOL CLASSİCS V1.10.0 MOD APK – PARA HİLELİ




Driving School Classics v1.10.0 PARA HİLELİ APK, araba sürme ve açık dünya oyunları seviyorsanız kesinlikle denemeniz gerektiğini düşündüğüm yapımcılığını Ovidiu Pop firmasının üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız kontrolünü sağladığınız klasik arabalar ile bulunduğunuz şehir içinde sürüş yapmak ve görevleri tamamlamaktır. Driving School Classics içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, dilediğiniz araçları satın alıp yolların kralı olabilirsiniz. Farklı modellerde arabalar, geniş şehir ortamları, uzun yollar ve dahası sizleri bekliyor. Driving School Classics v1.10.0 sürümünde hata düzenlemeleri yapılmış olup, iklim olayları düzenlenmiştir. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Driving School Classics Play Store’da 30.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

KURULUMU

Driving School Classics v1.10.0 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.
Driving School Classics 1.10.0 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.
İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken bazı internet tarayıcılarında yeni sekme açılıyor Mail.ru kaynaklı geçici bir sorundur, bunu önlemek yada en azından dosyaları indirebilmek için aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
DRİVİNG SCHOOL CLASSİCS V1.10.0 MOD APK – PARA HİLELİ DRİVİNG SCHOOL CLASSİCS V1.10.0 MOD APK – PARA HİLELİ Reviewed by Dua on 12.6.19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.