Taraftar TV 6 Yeni Sürüm 2019 APK indir

Taraftar TV 6 Yeni Sürüm 2019 APK indir


İNDİR 


Not :

GİRİŞ ŞİFRESİ  20 'DİR


Taraftar TV, canlı olarak yayınlanan maçları ücretsiz olarak izlemenizi sağlayan uygulamalardan biridir. Tamamen Türk yapımı bir uygulama olup, Netflix, Lig TV ya da Beinsports gibi ücretli kanalların yayınlarını hiçbir para ödemeden izlemeniz için geliştirilmiştir.
TARAFTAR TV ÖZELLİKLERİ
Rahat kullanım: Uygulamanın sade arayüzü, kullanıcıların izlemek istedikleri yerli ya da yabancı yayınlara kolayca ulaşabilmelerini sağlıyor. Kategorilere ayrılmış menüler içinden zorlanmadan istediğiniz yayınları bulabilir ve hemen izlemeye başlayabilirsiniz.
Zengin kanal seçeneği: Uygulamada 100’den fazla kanal bulunmaktadır. Canlı yayın yapan spor kanalları dışında belgeseller, haber kanalları, çocuk kanalları, müzik, sinema, yemek ve eğitim kanalları gibi çok sayıda kanal vardır. Kullanıcılar sadece futbol karşılaşmalarını değil, aynı zamanda basketbol, voleybol ya da tenis gibi diğer sporların müsabakalarını da canlı olarak izleyebilirler.
Reklamsız versiyon: Apk dosyası ücretsiz olarak indirilebilen bir yazılımdır ancak ücretsiz sürümde çıkan reklamlar rahatsız edici olabilir. Reklam istemeyen kullanıcılar 5 TL gibi çok cüzi bir rakama uygulamanın reklamsız versiyonuna sahip olabilirler.
Canlı sohbet: Uygulamadaki önemli özelliklerden biri de canlı sohbet desteğidir. Maç izlerken yapılan yorumları izleyebilir ve yorum yapanlarla etkileşim halinde olabilirsiniz.
Kaliteli görüntü ve ses: Uygulamadaki tüm yayınların görüntü ve ses kaliteleri HD düzeyindedir. Canlı yayın sırasında donma, takılma ya da kapanma gibi sorunlar yaşamazsınız. Ancak canlı maçlarda çok sayıda kişi maç izlemeye kalktığı için kanala girişlerde sorun yaşanabilir. Bu nedenle yayınların bazılarında gecikmeler olabilir.
Kolay kurulum: Uygulamanın en büyük avantajlarından biri de kurulum aşamasının çok kısa sürmesidir. Dosyayı bilgisayarınıza indirdikten sonra yönlendirmeleri takip edin ve birkaç dakika içinde izlemek istediğiniz yayını açın. Kanal frekansları sürekli güncellendiği için aradığınız kanalları kolayca bulabilirsiniz.
İnternet hızınıza göre yayın seçeneği: Bazı kullanıcıların internet hızları yavaş olabilir. Bu kullanıcıların canlı maçlar dahil olmak üzere tüm yayınları kesintisiz izleyebilmeleri için SD yayın seçeneği vardır. SD yayın ile hiçbir donma problemi olmadan takip ettiğiniz dizileri ya da programları seyredebilirsiniz.
TARAFTAR TV KANALLARI NELERDİR?
Uygulamada BeinSports, Tivibu Spor ve Lig TV gibi spor kanalları, National Geographic gibi belgesel kanalları, yerli ve yabancı dizi kanalları, sinema ve film kanalları gibi yüzlerce yayın seçeneği vardır.
TARAFTAR TV BİLGİSAYARA NASIL İNDİRİLİR?
Taraftar TV uygulamasını bilgisayara(PC) indirmek için bir emülatöre ihtiyacınız vardır. Bluestacks bu işi görmektedir. İndirdiğiniz emülatör aracılığıyla uygulamayı bilgisayarınızda rahatça kullanabilirsiniz. Uygulamayı bilgisayardan kullanmanın en büyük avantajı tüm yayınları büyük ekranda izleyebilmektir. Emülatürü indirdikten sonra buradan indirdiğiniz apk dosyasını içine yükleyin daha sonra da çalıştırın.
Son güncellemesi 16 Mayıs 2019’da yapılan yazılımın son sürümü oldukça az yer kaplamaktadır. Bu nedenle tüm yayınlar hızlı bir şekilde açılmakta ve sorun olmadan izlenebilmektedir. Benzeri programlar içinde sade olması ve yayınların hızlı açılması bakımından daha çok tercih edilmektedir. Uygulama ile aynı mantığa sahip pek çok program bulunmakta ancak bu yazılımların güvenilirliği ve kalitesi hakkında şüpheler bulunmaktadır.

Dosya boyutu: 50 mb
Taraftar TV 6 Yeni Sürüm 2019 APK indir Taraftar TV 6 Yeni Sürüm 2019 APK indir Reviewed by Dua on 4.6.19 Rating: 5

3 yorum:

  1. taraftar tv apk mı arıyorsun? Tıkla, taraftar tv apk indir: taraftar tv apk indir

    YanıtlaSil
  2. taraftar tv hakkında detaylı bilgi için: taraftar tv

    YanıtlaSil
  3. Taraftar Tv APK mı arıyorsunuz? Tıklayın: taraftar tv indir

    YanıtlaSil

Blogger tarafından desteklenmektedir.