BitLife Life Simulator Apk 1.15.1 Full İndir

BitLife Life Simulator Apk 1.15.1 Full İndir



BitLife Life Simulator Apk 1.15.119 Full İndir Candywriter, LLC tarafından geliştirilen ve Google Play’de ücretsiz olarak yayınlanan bir android hayat simülasyonu oyunudur.
BitLife Life Simulator hayatınızı bir uygulamanın içerisinde verdiğiniz kararlarla şekillendirdiğiniz bir oyundur. Hayal etmesi güç fakat uygulama interaktif olarak seçenekler sunan ve verdiğiniz kararlara göre senaryo oluşturan bir oyun. Örneğin bir düblor olarak başlayıp sonra pedofili olabilir ve hapse girebilirsiniz, ardından hapisten çıkınca nişanlanıyorsunuz ve aslında sevgiliniz bir başkasıyla evli çıkabiliyor ve intihar edebiliyorsunuz. Evet çok saçma gelebilir ama gerçekten bunun gibi ilginç senaryolar türetebiliyor oyun.

BitLife APK play store’da 1 milyondan fazla kullanıcı tarafından indirilmiş ve android 5.0 ve üzeri cihazlarda stabil çalışmakta. İçeriğinde cinsellik ve şiddet de barındıran oyunu yetişkin bireylere öneriyorum. Oldukça keyifli bir oynanışa sahip bu oyunu hemen aşağıdan tüm bölümler açık şekilde indirebilirsiniz. Umarım keyif alırsınız.

İndirme Linkleri

BitLife Life Simulator - (Direkt indir)

BitLife Life Simulator Apk 1.15.1 Full İndir BitLife Life Simulator Apk 1.15.1 Full İndir Reviewed by Dua on 20.10.19 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.