ULTİMATE TRUCK SİMULATOR V1.3.1 MOD APK – PARA HİLELİ

 ULTİMATE TRUCK SİMULATOR V1.3.1 MOD APK – PARA HİLELİ


Ultimate Truck Simulator v1.3.1 PARA HİLELİ APK, simülasyon, açık dünya ve kamyon sürme oyunlarını seven hocalarım için güncel sürümünü ekleme gereği duyduğum yapımcılığını Sir stüdyosunun üstlendiği Android platformunun sevilen oyunlarından birisidir. Amacınız bulunduğunuz şehirde aracınızla sürüş yapmak, görevleri tamamlamak ve yüksek puanlara ulaşmaktır. Ultimate Truck Simulator içinde yaşanan maddi sorunlardan ve genel zorluklardan dolayı MOD APK yani sınırsız para hileli, sınırsız elmas hileli, premium hileli olarak sunuyorum bu sayede oyunun keyfini sonuna kadar çıkarabilir, istediğiniz kamyonu satın alıp rahatça geliştirebilirsiniz. Farklı modellerde araçlar, aşılması güç parkurlar, görevler ve dahası sizleri bekliyor. Ultimate Truck Simulator v1.3.1 sürümünde hatalar için düzeltmeler yapılmıştır. Grafikleri 3D olup ses kalitesi iyi seviyededir. Kontroller çift parmak ile sağlanabilmektedir. Ultimate Truck Simulator Play Store’da 20.000’den fazla indirilmiştir.

OYUNUMUZDAN GÖRÜNTÜLER

Ultimate Truck Simulator v1.3.1 MOD APK İNDİR – 195MB

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

YEDEK LİNK

KURULUMU

Ultimate Truck Simulator v1.3.1 MOD APK dosyamızı indirip kuralım ve oyuna giriş yapalım.

Ultimate Truck Simulator 1.3.1 para hile apk : oyuna giriş yaptığınızda paranıza bakmanız yeterlidir.

Ultimate Truck Simulator 1.3.1 elmas hile apk : oyuna giriş yaptığınızda elmas miktarına bakmanız yeterlidir.

İNDİRMELER HAKKINDA
Bilgilendirme 1 : cloud.mail.ru üzerinden dosya indirirken sorun yaşıyorsanız, aşağıdaki butondan videoyu izlemeniz yeterli olacaktır. (ayrıca yedek linkleri de kullanabilirsiniz)

dosya indirme sorunu için

Bilgilendirme 2 : Bazen "Bilinmeyen bir hata nedeniyle xxxx-androidoyunclub.apk dosyası indirilemedi." hatası alıyorsanız indirme sayfasını (cloud.mail.ru) yenileyip tekrar deneyin, 1-2 defa denedikten sonra indirme başlar.

Bilgilendirme 3 : Bazı cihazlarda "Dosya Açılamıyor" hatası alabilirsiniz, cihazınızda bulunan dosya yöneticisini kullanarak indirilenler veya download klasörüne girip açın, sorunsuz kurulacaktır.
ULTİMATE TRUCK SİMULATOR V1.3.1 MOD APK – PARA HİLELİ ULTİMATE TRUCK SİMULATOR V1.3.1 MOD APK – PARA HİLELİ Reviewed by show music on 22.12.22 Rating: 5

Hiç yorum yok:

Blogger tarafından desteklenmektedir.